Bli medlem

Att bli medlem i Blåkullalajv är enkelt och kostar bara 50 kronor om året. Vi är ansluta till Sverok – Spelhobbyförbundets medlemsregister eBas så använd länken nedan för att fylla i din adress och andra kontaktuppgifter och swisha medlemsavgiften.

Länken


Håll dig uppdaterad och engagera  dig

När du har anmält dig kan det vara kul att säga hej till föreningen och berätta att man är ny. Det kan man göra i facebookgruppen.

Facebookgruppen

Information om lajv, pyssel-träffar och andra evenemang kommer i medlems-utskicken på email som du får ca en gång i månaden efter att du har blivit medlem i förbundet. Likaså skapar vi evenemang i facebook gruppen och hemsidan uppdateras då och då med ny information. Dessa är för nuvarande de tre bästa kanalerna att hålla koll på för att hålla sig uppdaterad. Du som ny medlem är välkommen att vara med på allt som föreningen planerar. 


Lär dig om magiska Malmö

Vill du djupdyka ner i Magiska Malmö så fort som möjligt är Blåkullas Wiki ett bra sätt att lära sig mycket om historien som ligger som bakgrund till de lajv och evenemang som vi arrangerar.

Blåkulla Wiki