Den magiska spårvagnen

Res in i det magiska Malmö! På grund av ett fel i en osynlig växel har den gamla museispårvagnen kommit in på en helt ny linje. Spåret går där det brukar men du som stiger på denna gång har chansen att hamna på gränsen mellan det magiska Malmö och det som häxorna och trollkarlarna kallar mundis-Malmö – där vanliga människor bor! På turen kan du möta både magiker och monster, och även om de flesta är snälla och artiga är de verkligen inte som vanligt folk. Så på med äventyrs-stassen och damma av trollstaven!

Den fantasifulla spårvagnsturen avgår varje hel- och halvtimme från Kung Oscars väg, och är gratis för alla så länge man är artig mot spårvagnschauffören och lovar att inte blåsa trollsnorsbubbelgum i håret på dem framför! Turen kan upplevas som lite läskig, därför rekommenderas den från 9 år och uppåt. För magin står Blåkullalajv, en lajvförening som skapat äventyr i det Magiska Malmö sen 2016.

Spårvagnen går fredag den 12 augusti 15:00-18:00 och onsdag 17 augusti 14:00-17:00 vid Kung Oskars Väg bakom stadsbiblioteket