Sommarlek i Rövarekulan

Årets sommarlek för medlemmar och blivande medlemmar hålls i Rövarekulan, en magisk naturskön ravin väl värd en utflykt. Här samlas vi i eller ur karaktär för att äntligen ses igen, ha det trevligt tillsammans och starta upp för hösten. Under träffen följer vi vi oss av rekommendationer från Folkhälsomyndigheten och använder oss av sunt förnuft.  

Vi börjar med gemensamt prat 13:30 och slutar med lek.


Datum: Lördag 14 augusti

Tid: 13-16

Förtäring: Ta med dig något gott att äta och dricka!  Blåkullalajv bjuder på guldmynt som det ju anstår en rövarkula. Grillplats finns på plats.


Punkter vi pratar om inför hösten

  • Vad har vi för restriktioner att förhålla oss till i höst?
  • Vad ska vi göra med de resterande träffarna?
  • Hur ofta vill vi träffas fysiskt?
  • Hur ser det ut med Spelens hus?
  • Hur ser det ut med marknaden?

Lek!

Efter planeringen får vi äntligen tid för att ha trevligt utan manus! Kom i karaktär om ni vill, ta med er alla magiska prylar ni kan bära och så ses vi och leker.  


Tycker ni att det är för långt till Rövarekulan? Det är värt det,  Det är en vacker bäckravin och magiskt, dramatiskt landskap. 


Till våra nya medlemmar

Vi vill särskilt bjuda in våra nya medlemmar till detta event. Komsi komsi! Om ni känner någon som ni tycker borde vara med i Blåkulla, bjud med dem också. 


Hur tar vi oss dit?

Till Rövarekulan tar man sig med buss och/eller bil. Använd med fördel föreningens sida för att organisera samåkning. 


Karta med vägbeskrivning för bil från Malmö och Lund finns här


Buss från Malmö och Lund

För de som vill åka buss: Ta Skåneexpressen 1 mot Kristianstad  och hoppa av vid Rolsberga. Vi möter på plats vid tiderna 12:43  samt 13:13 och kör resten av vägen (cirka fem minuter)  Meddela gärna Thomas på tel nr 0730-58 02 74  innan ni åker så att vi vet hur många som kommer.


Har du frågor om evenemanget? 

Mejla Frida.  evafrida.nu@gmail.com


Väl mött den 14:e!