Skvallerdags! Blåkullalajv startar upp höstens verksamhet igen.

Under våren höll Blåkullalajv regelbundna möten – först på Spelens hus och sedan, när de nya covidreglerena stängde Spelens hus, online. Efter ett behagligt sommaruppehåll drar Blåkullalajv nu igång igen. Vi börjar lätt med ett onlinemöte onsdag 19/8, 18-20 och avser att följa upp det med en första fysikt möte på Spelens hus den 2/9 – förutsatt att de fortsatt strikta relgerna tillåter det.

Vår första onlike-träff ägnar vi åt allmänt skvaller om allt magiskt vi gjort under sommaren och som vi vill att föreningen ska göra under hösten. För de som vill sätta tänderna i något gemensamt projekt påbörjar vi en överföring av all spännande lore som finns på vår Kyndelsmarknadssida till vår wiki -ett arbete som lär ta mer än ett möte 🙂

Det digitala mötet hålls på: https://meet.jit.si/Blakullalajv

Väl mött!