Regelbundna träffar tillfälligt uppskjutna

Idag fick Blåkullalajv besked från Spelens hus att de, på grund av de rådande läget. tillfälligt stänger Spelens hus. De skriver:

” …Med detta som bakgrund, samt den fortsatta spridning vi ser här i Sverige och annars i världen, väljer vi alltså att stänga ner lokalen för att göra vår del i att begränsa smittspridningen. De enda som har tillgång under denna period är Spelens hus styrelse samt de som hyr kontorsplats. ”

Detta innebär att Blåkullalajvs återkommande onsdagsträffar (jämna veckor, 18-20) också tillfälligt upphör på Spelens hus. Vi avser dock försöka aktivera våra medlemmar på annat sätt eftersom vi vill dra vårt strå till stacken och engagera människor i positiv verksamhet nu i tider av karantän och stängda gymnasieskolor.

Nästa pysseltillfälle – onsdag 1/4, 18-20 kommer därför att bli ett nätmöte istället. Tema: att skriva lajv ihop. En längre och tydligare inbjudan kommer här på sidan när det börjar närma sig.

Fram tills dess: tvätta händerna ordentligt och ta hand om varandra.