Pysselträff, 4/3 – wikiskrivarstuga

På vår nästa träff, onsdag 4/3, 18-20, möts vi på Spelens Hus för att skriva om vår gemensamma värld i vår wiki.

Vi kommer att arbeta med texter på wikin så det är bra om ni har med er en dator men det kommer att finnas ett fåtal lånedatorer. Tänk gärna igenom din rollperson och kanske till och med skriv en text i förväg. Har du en bild på dig i kostym så ta med den också så laddar vi upp den, andra bilder är också kul.

Är temat inget för dig? Som vanligt är det fritt fram att ta med vad du vill att pyssla med. Kanske du vill göra en ny trollstav eller skriva ihop en bakgrund till din karaktär? Eller har du ett diplom från Blåkulla Magiska Läroverk att förfalska? Du är välkommen även om du inte har något att pyssla med. Det är alltid kul att bara umgås och snacka.