SpökfeberMalmös alla gastar och fantomer verkar ha fått spökfeber för hemsökelserna i staden ökar lavinartat inför den kommande Allahelgonahelgen. Det är så många spökerier samtidigt att Viskningar och rop – Malmös främsta tidning för häxor och trollkarlar – ger ut ett specialnummer om saken. Över hela staden spekulerar magiker och mundisar likaledes kring vad som kan ligga bakom den veritabla spökepidemin. Några synnerligen driftiga individer ha börjat prata om att besöka alla hemsökta platser för att försöka finna ledtrådar som förklarar vad som orsakar spökerierna – och om det kanske också finns ett centrum utifrån vilket allt det spöklika utgår. 

Är du kanske en av dessa driftiga individer?

Håll ögonen öppna, kära blåkullalajvare! Skriv in 2 november i kalendern och gör er redo för en liten skattjakt i spökeriernas tecken!