Välkommen till Magiska Malmö …

tif

… välkommen till Kyndelsmarknad i Lykttändargränd!

Har du någonsin undrat hur det skulle vara om det faktiskt fanns häxor och trollkarlar som levde i Malmö och Skåne, precis på samma sätt som i böckerna och filmerna och Harry Potter? Lajvfamiljen Vivamus Vitae och Dictum Factum Malmö inbjuder dig att komma till Holmgången i Malmö den 11/12, någon gång mellan 12-18 för att upptäcka det själv. Denna dag håller trollkarlar och häxor sin årliga julmarknad där de säljer trollstavar, trolldrycker och allt annat mystiskt som de behöver. Egentligen är Kyndelsmarknad i Lykttändargränd  ett lajv (eller levande rollspel) – en sorts kombination av friteater och världens bästa maskerad – men denna gången är du och alla andra som är nyfiken välkommen att komma förbi och titta. Är du riktigt intresserad kan du  till och med få vara med och spela lite. Då försöker vi ge dig ett uppdrag som du kan lösa på en halvtimme eller så. Är du en aspirerande häxa eller trollkarl själv så finns det gott om saker att köpa – stavar, alkemiska preparat, besvärjelseböcker, magiska anteckningsböcker, pennor, godis, ljus och mycket mer – men kom ihåg: staven väljer magikern, inte tvärtom!  Är du bara nyfiken så lovar vi att detta är den mest magiska julmarknad du besöker i år. Mycket välkommen!

 

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Välkommen till Magiska Malmö …

 1. Ping: Magiska Malmö: ‘Arry Potter-marknad i Holmgången på söndag | SF-bokhandeln Malmö

 2. Margareta skriver:

  Hej . Jag har missat denna marknad i Lyktargränd de pren den funnits men nu äntligen hittat er sida . Jag bara undrar vilka dagar som gäller och vilka dagar /tider man kan hämta biljetter . Står sökert någonstans men nu har jag varit inne på så många sidor så jag är helt vilse var jag läste det någonstans . Kan ni hjälpa mej ? Mvh maggan

  Gilla

  • Krämer skriver:

   Hej Margareta. Så kul att du hittat hit och att du är intresserad av Kyndelsmarknaden i Lykttändargränd. Denna sida används i huvudsak för att ge information till lajvare i Blåkullakampanjen. http://WWW.magiskamalmo.com används oftadt för att informera om våra mer publika arrangemang. Likaså används sidan Kyndelsmarknad i Lykttändargränd på Facebook för att sprida information.

   Årets marknad hålls lördag 8/12, 12.00-20.00 och söndag 9/12, 11.00-14.00. Biljetterna är gratis och fås genom att en kommer till dörren. Är det lång kö kan det vara så att en får en biljett till en lite senare tid och får återkomma då. Har du fler frågor är det bara att fråga vidare här. MVH Christoffer Krämer

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s