Snipp snapp snut – så var lajvet slut

Mira … eh … vad var det nu jag tänkte säga. Korvgrillningen i lördags var toppen. Kul att se så många samlade på ett ställe. Härligt att ni verkade ha kul och att ni bjöd så mycket på er själva att det ökade spelglädjen för andra. En fröjd att ni såg till att alla mådde bra, tröstade de som var lite ledsna eller hade skadat sig och över huvud taget tog hand om varandra på ett så fint sätt. Jag är högst priviligierad över att ha er som mina vänner och känner att all tid jag lagt ner på detta lajv har varit mer än värt det.

Nu går Blåkullalajv in i en tid av stegvis dvala. Först ska vi publicera ett bildgalleri från lajvet, sedan ska sidan uppdateras med kompletterande information som ni tillsammans skapat genom ert spel och era intriger. Efter detta tar vi en paus och hämtar nya krafter. I vår FB-grupp fortsätter vi att dela anekdoter ett tag till.

Det blir mer Blåkullalajv i framtiden och ni kommer att bli informerade när det händer. Alltid.

Deathly_Hallows_Sign_svg

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s