Saknas: två frivilliga själar!

Nu börjar vi komma in på absoluta sluttampen. Saker måste nu lösas i ett flygande fläng. Risk för misstag i stressen finns. Dags att tänka strategiskt och hyperventilera på ett klädsamt och socialt accepterat sätt.

Just nu är min största oro att jag kanske är två hjälpande händer kort. För den bästa upplevelsen skulle jag behöva två spelledarpersoner till. Två glada människor- en man och en kvinna helst –  som kan hoppa in och spela vad som behövs från klockan 15 och framåt. Rollspelsvana, teaterglädje och gärna en egen liten lajvgarderob är uppskattat men inget är nödvändigt. Bara en villighet att kunna ta regi, följa instruktioner och kanske frysa en liten smula. Känner ni någon/några så skicka dem i min riktning per omgående.

Tack på förhand.

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s