Accio presentationsbilder!

Deltagare!

Nu när snart alla spelare fått sina intriger (sista skickas ut idag) blir det extra viktigt att man kan få ett ansikte på den karaktär som nämns i texten. Följaktligen är det dags att klä upp sig och ställa sig framför kameran och ta ett in-lajvfoto som ni lägger upp på vår FB-sida, eller skickar till mig för publicering här. Målet är att innan fredag ha ett foto på varje deltagare på kursen som man kan bläddra igenom. Vi har redan sett många strålande presentationer på FB-sidan (senaste dygnet: Aprilia vand der Pompeji och GörGöran Waldemars) och vi vill givetvis se många fler. Vi vet att ni jagar runt som yra höns nu sista veckan och plockar ihop era kostymer och att många av er känner att ni inte är ”klara” för fotograferande –  men ett fotogalleri är en viktig resurs för att lajvet ska bli bra. Följaktligen är ett enkelt ansiktsfoto rakt upp och ner som faktiskt kommer in i veckan mycket bättre än inget foto alls. Ranka Fröbloom-Löök visade utmärkt prov på det sistnämnda häromdagen. Så framför kameran nu allihopa! Enskilda bilder eller familjeporträtt. You can do it!

 

 

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s