Achtung, Achtung!

Kära deltagare. Här kommer ett servicemeddelande från spelledningen inlindat i lite färre diplomatiska formuleringar än vanligt. Ni behöver inte stå i givakt när ni läser men ni behöver läsa fokuserat och inte bara skumma lite snabbt innan ni återgår till dansande bävrar och bebisar som äter citron för första gången:

  1. Vi går nu in i sista skälvande veckan innan lajvet och fantastiskt mycket ska organiserat och kommunicerat innan vi kör igång. Att läsa på denna sida – eller på vår FB-sida – bör från och med nu anses vara en obligatorisk rutin varje dag. Viktig information som missas på grund av att man inte är påläst och de konsekvenser som detta kan ha tar vi inte ansvar för. Börja redan nu i helgen och skumma igenom bakåt och kolla att ni inte missat något väsentligt.
  2. Om ni mot all förmodan inte skulle ha betalt anmälningsavgiften än så är det verkligen, verkligen, VERKLIGEN hög tid att göra det nu. Kostnaderna växer och spelledningen består av panka knegare i slutet på månaden.
  3. Om ni vid det här laget inte meddelat vilken karaktär ni spelar eller vad denna karaktär heter så får ni helt enkelt acceptera att spelledningen bestämmer namn, karaktär och eventuella intriger. Tiden för att värka fram stora konst är över – effektivitetens tidevarv råder.
  4. Allergier! Under lajvet bjuder vi på afternoon tea med mackor och kakor. Till avslutningen bjuder vi på korv och varm choklad/dryck. Vi kommer att utgå från att alla mjölkprodukter är laktosfria för enkelhetens skull. Vidare kommer vi att täcka upp  vegetarian och glutenintollerant-vinkeln. Om man utöver detta har några andra allergier eller begränsningar som vi behöver känna till så hör man med fördel av sig till spelledningen så fort som möjligt. Shopping för detta äventyr sker i andra halvan av nästa vecka. Dröjer man för länge riskerar man att gå hungrig.
  5. Bling-hjälpt ersökes! I takt med att dagarna svischar fram allt snabbare tvingas vi rationalisera en del av vårt mest vidlyftiga drömmande. En aspekt där jag känner att vi inte hinner gå all-in som det var tänkt är i blingandet av vår kurslokal. Har ni rekvisita som ni tror skulle passa i en Blåkullakontrollerad undervisningslokal – det kan handla om allt från lämpliga möbler, till textilier, till böcker, till beslysning, till utsmyckningar så får ni gärna kontakta christoffer.kramer@gmail.com. För den som än inte kläckt ett bra magiskt föremål att ha med sig som betalning till den magiska instutitionen på Blåkulla (se https://blakullalajv.com/praktisk-information-om-lajvet-for-potentiella-medverkande/ ) så är alla former av just utsmyckningar extra uppskattat. Jag kommer att ägna ytterligare ett inlägg om detta senare.
  6. Sminkör/s. Vi saknar fortfarande en sminkör/s som vet hur man använder en svamp och färg. Känner ni någon sådan får ni gärna bussa dem på oss. På fotograffronten så verkar det som att vi löser det in-house med diverse amatörer med fotoglädje.

Slut på servicemeddelande. Nu kan ni återvända till att ha ångest för kläder och utrustning. 🙂

Procrastinators

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s