Fältstudiekursen – dagordning

I takt med att Mirabilis fältstudiekurs drar närmare blir dagordningen för tillställningen allt tydligare. Här kommer en ungefärlig uppskattning av hur dagen kommer att avlöpa – för de som har behov av att kunna planera dagen. Ändringar i denna dagordning kommer högst troligtvis att förekomma men hålltiderna 10:00 – 22:00 är fasta.

10:00  Samling i lokal i centrala Malmö. Här har vi en sista workshop där vi går igenom hur det är att lajva över huvud taget (vi har nybörjare med oss), får igenom reglerna, övar på magisystemet, prestenterar oss själva och skapar kontaker inför lajvet. När vi är klara med detta organiserar vi lunch till självkostnadspris och koordinerar transport ut till Torup som ligger ungefär 25 minuter utanför Malmö. Möjlighet till toalettbesök, smink, ombyte och dylikt finns i lokalen.

12:45-13:00 Lajvet börjar när deltagarna når kurslokalen i Torup. Mirabilis föreläsning är utannonserad att starta 13:00

14:30 In lajv afternoon tea. Efter en spännande föreläsning slappnar alla av med lite te, mackor och kakor i traditionell stil. Innan deltagarna sedan ger sig av ut i skogen packas också massäckar som vi gör av bröd och pålägg som finns på plats.

16:00 Deltagarna ger sig ut i Torups skogar för att göra fältstudier i enlighet med de instruktioner som Mirabilis lämnat. Förhoppningsvis kommer de få många spännande upplevelser.

18:00 Återsamling i vid kurslokalen. Resultaten av fältstudierna presenteras och kommenteras av den ständigt fascinerande Maximilian Mirabilis.

19:00 Eventuella vidare exkursioner för att följa upp intressanta resultat.

21-22 Slut på fältstudierna och lajvet. Här bjuder vi på varm korv, varm choklad och ger möjligheter till olika sorters individuella foton och gruppfoton av hög kvalitet.

 

 

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Fältstudiekursen – dagordning

 1. Peter Hansson skriver:

  Vilket datum blev det?

  Gilla

 2. Krämer skriver:

  30/1 kvarstår. Det ska till en major katastrof för att detta ska ändas.

  Gilla

 3. Emma Silfver skriver:

  Vilken lokal i Centrala Malmö gäller som samlingsplats frågar en mor till en nybörjare som gärna vill hitta rätt…

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s