Det är på whiteboarden det händer

 

whiteboardDet går framåt, kära deltagare. Under gårdagen var samling kring whiteboarden där den ständigt kreative och produktive Ola Sundin är den som kommer att se till att lajvet blir så interaktivt det bara kan bli. Under dagen grävdes det fram kopplingar mellan karaktärer och spånade fram potentiella relationen. Det kommer förhoppningsvis att bli bra.

Ett visst inslag av kattvallning behövs dock. De allra flesta har vid det här laget levererat karaktärer att jobba med men några fattas fortfarande. Om ni tillhör den skaran så börjar det  bli ont om tid. I morgon görs de sista kopplingarna mellan karaktärer och har vi inget att gå på det blir ni lite av blanka kort. Det innebär givetvis inte att ni inte kan komma och lajva loss i januari men det gör att vi har färre möjligheter att koppla ihop er med andra karaktärer.

Ett sista önskemål från min sida: om ni redan skickat in era karaktärer till oss så tackar jag för det men skulle vilja be er lägga till en sak. Skulle ni alla vilja maila mig en mening som sammanfattar vad ni främst av allt vill åstadkomma under Mirabilis fältstudiekurs så skulle jag uppskatta det. En sak till: Överraskande många (fast på ett kul sätt) av karaktärerna har gått på Blåkulla och om ni inte redan nämnt det skulle vi vilja veta vilken/vilka vindar ni gick på och om det fanns engagemang i något särskilt idrottslag (tornfalkarna, vildsvinen, lövgrodorna, igelkottara). Om det sistnämnda redan framgår i er anmälan behöver ni givetvis inte nämna det igen.

Tackar. Flera rapporter kommer vad det lider.

 

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s