Det sprakar av magi i Malmö med omnejd

Hej Mirabilisar!

Just nu känner jag att jag sitter mitt inne i centrum av en sprakande, knastrande magicirkel. Allting runtomkring mig är laddat med energi och jag får hela tiden små gnistrande-vibrerande rapporter från deltagare om saker som är på gång. Så många roliga karaktärer tar form, så mycket kreativitet släpps lös, så många kloka deltagare agerar på var sitt hålla för att höja spelglädjen för alla andra. Just nu kan jag knappt bärga mig.

Nu när vi balanserar på sista deadlinen kan jag konstatera att några deltagare trillat bort men att några nya också tillkommit så att slutantalet ändå landar mer eller mindre exakt på målbilden 30. Det gläder mig som arrangör eftersom det betyder att budgeten nog går ihop och jag tror också att det är precis lagom många för att lajvet på en gång ska bli både intimt och omväxlande för alla.

Jag håller för närvarande på och putsar på teamet bakom kulisserna och om ni känner någon som ni tror skulle vilja vara med på ett Mirabilis-hörn men som inte har tid/möjlighet/lust/pengar att vara med på hela arrangemanget så får ni gärna be dem ta kontakt med mig. Det finns plats för både småroller och för tekniskt-administrativa uppgifter bakom kulisserna.  Särskilt eftertraktat i mina ögon är 1) En grym fotograf som kan föreviga arrangemanget, alla karaktärer och all rekvisita. Här finns det olika öppningar som gör att man kan få åtminstone lite ersättning för sitt arbete. 2) En sminkör som vet vad de gör. En trolldryck i belöning till den som hittar någon av de sistnämnda.

I morgon skriver vi intriger. Gå inte för långt från era datorer den närmsta veckan.

Locomotor!

Torupmodell

 

 

 

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s