Jultider är pysseltider

Här kommer en uppföljning till gårdagens långa lumosstav-tutorial. Det visade ju sig att inte bara förekom samma diskussion på Yggdrasils FB-sida, det var till och med så att den drivande kraften i den diskussionen – Amy Nylander – hade valt att göra sin lumosstav på samma Clas Ohlson-LED som i vår tutorial. Hennes lösningar var både fina och smarta och hon gav oss tillstånd att publicera hennes bilder här. Följaktligen – njut av en lumosstav-lösning som låter dig byta dina batterier när de tar slut och som på ett fiffigt sätt döljer den fula dosan:

 

 

 

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s