Magiker sökes

Under senaste veckan har Mirabilis haft några deltagaravhop av typen: jag får inte plats med allt liv i mitt liv. Detta är att förvänta och om jag skall vara krass så tror jag att det är rimligt att förvänta sig några till innan sista betalningsdag. Det är så det är med livet. Man får inte alltid rum med det man vill göra. Detta betyder å andra sidan att det nu finns utrymme för några nya deltagare. Med trettio deltagare som god riktlinje har vi plats för 3-5 nya tillskott om sådana finns. Så om ni känner några lämpliga kandidater (kanske något som varit intresserad men trott att Hogwartsexpressen redan avgått) eller vet i vilka kretsar sådana kandidater kan finnas få ni gärna sprida ordet och be dem höra av sig. Det vore synd att missa en svekfull siare eller en velig voodoomagiker om det finns någon där ute.

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s