Kapitel 7; i vilket spelledaren pratar om att valla katter

Kära deltagare. Vi nalkas jul. Vi är stressade. Vi måste hinna griljera julskinka och besöka faster Eulalia samtidigt som vi bevarar någon form av mindfulness om vi ska vara lyckade människor enligt kvällstidningarnas definitioner. Mitt i allt detta så måste vi hålla koll på alla tokiga deadlines som spellederiet sätter upp i Mirabilis. Det är inte lätt, jag vet.

Igår var det deadline för att lämna in karaktärer så att man kunde få intrigtrådar tillbaka. Som jag skrev i förra inlägget plingade det till och sådana dök upp. Två stycken. 🙂 Camilla och Irma som levererade i tid får en lyckotrolldryck i belöning (ni anar inte hur väldöpt den är i förhållande till denna duo). Några andra deltagare får tacksamma tankar och tummen upp för att de  bollat sina karaktärer med mig i någon form eller att de presenterat sig på vår FB-sida. Det hjälper mycket.

Ni andra får en förlängning av deadline  för inskickade karaktärer till 31/12 – samma datum då ni senast bör skicka in betalning för lajvet – och jag ber er ödmjukast att hålla denna så att jag kan utnyttja första veckan i januari till att få ihop alla intriger och skicka ut till er. Med mindre tid än så är jag inte säker på att det går att rodda ihop till 30 januari.  Vi driver ett litet skepp här i Mirabilis-land. Så litet att det nog mest är en eka (som vi ror så att det lackar). Jag ber er också att kasta ett extra getöga på hela arrangemangssidan från början till slut. Gör det när ni till slut hittat en bekväm fåtölj att sjunka ner i och har ett fat knäck vid er sida. Troligtvis finns det information där som ni har nytta av när ni tänker och skriver era karaktärer.

/Eder kattvallare Krämer

pik

 

 

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s