Ny workshop + arrangörer sökes

Fortfarande lite matt efter helgens workshop men också mycket nöjd. Så många coola och kreativa människor på en plats! Två korta notiser innan läggdags:

  1. En Ny workshop planeras. Denna gång i mitten på januari någon gång och lokaliserad i Malmö.. Då kommer vi att göra fler stavar, fler magiska föremål och också ha en första test av magisystem. Lämpligtvis inkluderar vi också en meet and greet bland spelare som har någon form av förbindelse med varandra. Håll ögonen öppna för mer informati0n.
  2. Till själva lajvet skulle jag behöva några fler arrangörer bakom kulisserna. Folk som vet vad de gör och kan hoppa in och fylla spelledarroller samt knyta ihop lösa trådar och se till att allt klaffar. Dessa belönas efter bästa förmåga – i första hand att gratis vara med och leka och att få en plats vid tackmiddagen – men även vidare om det blir några sicklar över. Känner ni någon som kunde passa så be dem ta kontakt med mig på min mail eller FB.

 

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s