Nedräkning till workshopen:3

Idag har jag varit och handlat pysselmaterial och stavämnen för lumos-stavar. Två fulla kassar med papper, lim, penslar färg och mycket annat. Efter lite matematik har jag kommit fram till att vi på workshopen kan erbjuda lumos-stavkit för 50 SEK. Här ingår lysdioder, kabel, eltejp, stomme, färg, lim, dekorationer och allt annat man kan tänkas behöva för att göra en snygg stav.

Allt annat pyssel-material ni behöver för att göra era andra projekt: anteckningsböcker, stavhållare, kristal-helixar, trolldrycker, förbannade aphänder och annat bjuder vi på – så länge har med själva prylen ni vill fixa till (flaskan, anteckningsboken, dockhanden, kristallen).

Har ni möjlighet att meddela till mig på något sätt hur många av er som kommer så skulle det underlätta förberedelserna lite. Skicka gärna ett mail till christoffer.kramer@gmail.com eller kommentera på vår FB-sida ( https://www.facebook.com/groups/933134433390863/ ) så har jag lite koll.

Dagens pyssel-inspiration kommer från Ola Sundin och visar hur man med inte allt för mycket möda kan förvandla en enkel bok/pärm till en mer stämningsfull dito. Även Ola kommer att finnas på workshopen de första timmarna för att visa hur en slipsten ska besvärjas.

Besvärjelsebok

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Nedräkning till workshopen:3

  1. Ping: Workshop#2 – Nedräkning: 5-4-3-2-1 | Mirabilis fältstudiekurs

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s