Workshop: 12 – 12 – 12 – 12

Numrologi 12Kära läsare!

Såsom tillhörande den utvalda skaran av begåvade och framstående magiker i Skåne ges Ni genom denna inbjudan möjlighet att delta i vår första Mirabilis-workshop. Målet för denna workshop är att erbjuda de som vill en chans att göra sina egna trollstavar med inbyggd lumos-funktion samt att under ledning av försklassiga rekvisita-makare göra magiska föremål lämpliga för Mirabilis-lavjet tillsammans med andra.

Tiden och platsen för denna workshop är vald med stor omsorg och tar hänsyn till många numerologiska principer viktiga för känsliga magiker. Vi träffas lördagen 12/12, klockan 12.12 och håller på tills vi känner oss klar. Lokalen blir Hemgården på Killiansgatan 11 i Lund där det genom en slump pågår ett mugglar-spelkonvent hela helgen i Sverok Skånes regi och där alla workshop-detltare också är välkomna att delta i sällskapsspel av olika sorter.

Ansvarig för den konstnärligare delen av workshopen är allkonstnären och pysselvirtuosen Magnus Eriksson och vid hans sida står många andra garvade rekvisitamakare redo att hjälpa er med era alster.

Närmare workshopen kommer vi att på denna sida publicera flera detaljer kring tillställningen, lokalen, kommunikationer och dylikt.

Mycket välkomna!

Karta med DiagonAlgatan inritad

Trivia: På denna mugglarkarta över Lund där Killiansgatan 11 är utmärkt finns också en rudimentärt inritad sträckning för Lunds främsta magikergata inritad. Mellan Stora Algatan och Lilla Algatan ser vi den ringlande DiagonAlgatan där man ju hittar banken Gyllenström och Bloch samt affärerna Videkulls magiska empoium, Stina Slåttervalls Stavar och Skröfs och Kemals esoteriska – för att bara nämna några.

 

 

 

 

 

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Workshop: 12 – 12 – 12 – 12

 1. Karin Nordin skriver:

  Låter supertrevligt. Kommer mkt gärna.

  Gilla

 2. Peter Hansson skriver:

  Låter alldeles förträffligt. Magnus hantverk är vida känt. Vad bör vi ta med oss i form av eget grundmaterial att arbeta med. Vad kommer det att kosta ifall det köps in gemensamt material?

  Gilla

  • Krämer skriver:

   Jag återkommer med närmare detaljer men så som det ser ut nu så är målet att ha lumos-stavar kitt där att köpa till självkostnadspris. Det handlar om lite LED-lampor, kablar, färg, klisterpistoler och dylikt. Dina egna magiska föremål – glasögon som du vill förvandla till magiska glasögon, gamla dockhänder som du vill förvandla till skrumpnande aphänder kapabla att kasta oförlåtliga förbannelser med – sådant tar du med dig själv.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s