Vill ni bolla med mig?

Om ni går och funderar på vad ni vill spela under Mirabilis fältstudiekurs men än inte har satt er ner för att författa en hel karaktär får ni gärna kasta era idéer på mig för feedback. Det hjälper och peppar mig som arrangör om ni luftar era idéer och det hjälper mig att i ett tidigt stadie börja planera intriger. Genom min feedback kan ni också lättare fatta kloka beslut kring roliga karaktärer att spela.

Så maila lossa bara: christoffer.kramer@gmail.com

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s