Interaktivitetskonsulten är ombord

För att Mirabilis fältstudiekurs ska bli en så interaktiv affär som möjligt har jag engagerat interaktivitetskonsulten Ola Sundin som slår mig i huvudet med jämna mellanrum och säger saker som ”det är ingen filminspelning du planerera, utan ett lajv”. Med Ola som kreativt stöd ökar kvalitén givetvis exponentiellt.

Annars fortsätter arbetet bakom kulisserna. Först på dagordningen är att hitta en tid och en plats för vår workshop för tillverkning av magiska föremål och för trollstavar med lumosfunktioner. Så fort jag vet något mer om detta kommer en inbjudan.

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s