Updateringar av arrangemangssidan

Jag är fortfarande lite snurrig av hur snabbt i princip alla platser till lajvet gick åt. Vet dock att det finns en viss skillnad mellan intresseanmälningar och faktisk betalning och inskickade karaktärer så jag håller dörren öppen för anmälningar lite till.

I dag har jag gjort smärre justeringar i informationen om lajvet uppe i den svarta menyn. Jag har lagt till rubriken ”Kläder och utrustning” och fördjupat texten kring hur man skapar en rollperson  – inklusive att lägga till ytterligare en exempelkaraktär. Jag ser med stor iver fram emot att få läsa era inskickade karaktärsförslag.

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s