Felix Felicis!

Mindre än ett dygn efter att portarna slagits upp för Mirabilis fältstudiekurs har spelare visat intresse för hälften av platserna. Även om någon eller några skulle falla ifrån i processen är det ändå en överväldigande respons. Jag känner mig glad och både mer och mindre nervös samtidigt.

I samband med intresseanmälningarna har det framkommit frågor om anmälan som gör att jag idag förtydligar (ovan under ”Praktisk information”) hur man formellt anmäler sig och betalar. Jag har också fått frågor om lämplig lägsta ålder och då har jag sagt 11 år. En elvaåring har börjat sina magistudier, har fått sin första trollstav och är dessutom stor nog att vara med på ett lajv som potentiellt är lite läskigt i mörkret och kylan en januarikväll. Även detta är förtydligat ovan.

Har ni mer saker som ni undrar över hör av er i kommentarsfältet så ska jag fixa det.

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s