It’s a lajv!

Efter mycket förberedelser är det äntligen dags att inbjuda er alla till mitt första Harry Potter-lajv: Professor Mirabilis fältstudiekurs kring magiska kreatur i Skåne. All information om lajvet, praktiska detaljer, hur man skapar karaktärer, hur det ser ut i Skåne och Sverige i Harry Potter-världen och en än så länge vilande ryktes-sida finns i den övre svarta menyn.
Mirabilis fältstudiekurs är ett familjevänligt, inklusivt lajv för alla och envar – både proffs och amatörer. Myspysig Harry Potter-känsla är målbilden och i huvudsak gör jag det av två anledningar: 1) Jag kunde inte åka på College of Wizardry i höstas och bestämde mig för att kompensationsgöra mitt eget lajv. 2) Jag ville att min dotter Sofia skulle få vara med om ett  Harry Potterlajv eftersom hon är en fangirl lika mycket som jag är en fanboy. I första hand går inbjudningarna ut till vänner och bekanta. Målbilden är ett lajv med mellan 20-30 deltagare men vi klarar både lite fler och lite färre. Hela kostnaden – motsvarande ungefär två biobiljetter per person – går till att skapa den bästa tänkbara starten på nördårdet 2016. Välkomna allihopa!

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s